Workshops

Zelf aan de slag met carnavalfoam? Het kan! Zie de doe-het-zelf sectie op deze site voor de benodigdheden.

Je kan uiteraard gewoon carnavalfoam bestellen en meteen aan de slag gaan. Dit is zeker mogelijk. Veel experimenteren, proberen, vallen en opstaan, mislukken en uiteindelijk lukken zijn nog steeds de beste methode om tot een mooi resultaat te komen.

Voor wie graag eerst de basistechnieken leert om daarna zelf aan de slag te gaan, zijn er workshops.

In alle workshops worden de basistechnieken aangeleerd om met carnavalfoam te werken, alsook tips voor verdere afwerking. Met deze basistechnieken worden alle foam hoeden en foam pruiken gemaakt.

Er zijn twee soorten foam workshops:

  1. Standaardworkshops: Gaat door vanaf 3 personen – maximum 6 personen. De prijs is €40 per persoon. In deze workshop maken we bestaande hoeden uit de Creafoam collectie.
  2. Aangepaste workshops: Hier worden specifieke modellen gemaakt op vraag van de klant of wordt er samen een hoed ontworpen. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid foam, de complexiteit van het ontwerp en het aantal deelnemers. Uiteraard moeten wij dit op voorhand weten, bij voorkeur aan de hand van een foto’s of schetsen.

Wanneer?

De workshops worden heel het jaar door ingericht. De periode september tot en met maart is de piekperiode.
Meestal zijn de zaterdagen het snelst volzet. Uiteraard zijn weekdagen ook mogelijk, zowel overdag als ’s avonds. Op zondag worden geen workshops gepland.
Hoe vroeger je erbij bent hoe meer kans dat er nog een plaatsje vrij is in de agenda.

Duurtijd:

Ongeveer 3 uur

Plaats:

Blankenberge, België
Een workshop op verplaatsing is ook mogelijk. Dit enkel voor grote groepen (meer dan 10 personen) en enkel in de periode april – augustus. Hiervoor neem je best contact op met Creafoam.

wps performance station скачатьциклевание паркетазимние кроссовки 2017-2018